28/6/2021

Nu er muligheden der

Ikke flere undskyldninger: Det har aldrig været nemmere - bliv en SmartFreelancer allerede i dag.

Det har aldrig været nemmere at at skulle håndtere freelancearbejde. Med SmartFreelancer-platformen har du den perfekte mulighed for at springe ud som freelancer, som du måske længe har drømt om.

For mange kræver det en stor portion selvtillid, tålmodighed og kræfter at tage springet ud i en tilværelse som freelancer. Det er en risky branche, og der er så meget at skulle holde styr på helt selv med fakturaer, indberetning af moms, skat, og for slet ikke at tale om skattegrænsen på 50.000 kr. Egentlig vil du jo hellere koncentrere dig, om det du er god til, og levere den vare du har solgt til dine arbejdsgivere.

Men de lange nætter med overvejelser om at springe ud som freelancer kan du godt droppe nu. For vi har ikke kun gjort det nemt at være freelancer, vi har oven i hatten gjort det smart. Og så er det ligegyldigt om du allerede har et CVR. nr., om du gerne vil være freelancer, eller om du bare gerne vil arbejde lidt ved siden af dit/dine nuværende stilling(er).

Fordele ved at være en SmartFreelancer

Alt du skal gøre er at finde en arbejdsgiver med en opgave, du gerne vil lave, oprette opgaven i dashboardet på vores platform, og så står vi for resten. Når opgaven er sendt, samler vi dine indtastede data til en professionel kontrakt, som vi sender til virksomheden, der godkender din opgave. Når opgaven er godkendt, får du en bekræftelse på det og kan gå i gang.

Når du har løst opgaven, melder du det til os, og så får vi virksomheden til at bekræfte, om den er færdig. Nå det er sket, sender vi en faktura til virksomheden, som de betaler, så du kan få din løn.

Det eneste det koster dig, er 5% af den pris, du tager for din opgave. Så slipper du for at skulle lave alt det administrative bøvl selv, og du har dermed mere tid til at udføre dine opgaver.

Bliv en SmartFreelancer allerede i dag

Opret en gratis SmartFreelancer-konto i dag - det tager under fem minutter. Med en SmartFreelancer-konto kan du tage opgaver for dine arbejdsgivere, uden at skulle tænke på fakturering, skat og moms. Lad os være din bogholder. Det eneste vi tager for det, er 5%* af dit honorar - de billigste på markedet.
*Vi tager kun vores andel på 5% ved godkendt udført arbejde.
Kom godt i gang

Se også